Om oss

Vi är experter som ger teknisk support på distans till privatpersoner. Vi hjälper svenskar med alla problem som har med datorer, mobiler och surfplattor att göra.

Vi hjälper till med det mesta

Våra erfarna tekniker hjälper dig med allt som har med datorer, mobiler och surfplattor att göra. Nästan ingenting är för komplicerat för oss.

du får hjälp på distans

Boka en tid som passar dig så ger dig hjälp på distans över telefon. Om du saknar möjlighet att prata i telefon kan du chatta med din tekniker istället.

om vi inte hittar en lösning

Om vi inte hittar en lösning betalar du ingenting. Vi är så säkra på vår expertis!

helpcenter tekniker ger teknisk support

Vår berättelse

HelpCenter grundades av en frustration på dålig support.
Vi var trötta på den undermåliga service våra nära och kära fick av återförsäljarna och tillverkarna av de produkter de köpt, vi tyckte inte att det var rätt att man skulle lämnas utan hjälp med tekniken när man behövde den. Därför skapade vi HelpCenter, ett bättre alternativ till dålig support.
Sedan vi startade HelpCenter har vi entusiastisk och med stolthet hjälp många svenskar att få igång sina datorer, använda sina telefoner och få ut det mesta från sina surfplattor.

Vi tror på generösa garantier och att leverera Sveriges bästa supportupplevelse.

Få hjälp idag!

Våra tekniker sitter redo för att hjälpa dig. Lyckas vi inte hitta en lösning på dina tekniska problem betalar du ingenting, så boka en tid idag!

Endast 495:- per timme – kostnadsfritt om vi inte hittar en lösning.